Gravelsteps WhatsApp

Beste leden,

Wij willen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle evenementen en competities die op onze leuke vereniging plaats vinden. Nu doen we met regelmaat een mailing van een komend evenement of vragen we jullie interesse voor deelname aan een competitie of toernooi. Verder delen we ook al evenementen, leuke foto’s en belevenissen op facebook. Daar hebben wij sinds kort nog WhatsApp aan toegevoegd waar zich nu al bijna 20 leden voor hebben aangemeld, die we via deze weg informeren en die onderling zo kunnen afspreken.

Wij willen jullie een platform bieden waarop jullie kunnen afspreken en wij jullie over onze activiteiten kunnen informeren.

GroepsApp Etikette

Het voordeel is dat wij en leden onderling snel contact met elkaar kunnen maken, een nadeel is dat er “vervuiling” in de app kan komen en daarom willen wij een “groepsApp etikette” voor stellen. Dus geen “vervuiling”; persoonlijke meldingen, reclame, grappen, foto’s en of opmerkingen die door andere leden als storend of kwetsend ervaren kunnen worden.

Aanmelden

Wil je ook via WhatsApp op de hoogte worden gebracht van onze activiteiten en kunnen afspreken met andere leden, stuur dan ‘n berichtje met je naam naar 06-10930750 met de vermelding “STV-app”.

Met sportieve groet,
Het bestuur; Anja, Annoes, Carla, Kim, Niek en Remco.